Esther Pedicuurt    

Mijn naam is Esther Herbert. Ik ben een gediplomeerd pedicure en aangesloten bij Provoet.  Alle voeten zijn gebaat bij een goede voetverzorging! Dat is ook het leuke aan mijn werk. Ik hoor vaak dat mensen zich schamen voor hun voeten. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Of het nu gaat om ingroeiende nagels, overmatig eelt, kalk(schimmel)nagels, likdoorns of kloven. Bij een goede voetzorg worden al deze klachten door mij snel en pijnloos verholpen. Na een behandeling van uw voeten mogen ze weer gezien worden. Zelfs een leuk kleurtje op de nagels kan onderdeel zijn van de behandeling. Daar word ik blij van. U toch ook?  Voel u welkom in mijn praktijk, waar kwaliteit en hygiëne belangrijk zijn.

De koffie en thee wordt bij mij vers gezet.  Neem contact op voor het maken van een afspraak. 

Telefoon:  06 28 80 41 26

Tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet beantwoorden. Stuur gerust een whatsapp bericht of email voor het maken van een afspraak. 

Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
   

 

Bezoekadres praktijk:
Emminkhuizen 20
3334 BE Zwijndrecht

 

Tel. 06 28 80 41 26

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   


Kvk nr. 68365950U kunt in de praktijk bij voorkeur via een Tikkie (via WhatsApp & IDEAL) of pin betalen. Klachtenreglement is aanwezig in mijn praktijk
 

 
Go to top